013–8503810 [email protected]

Deens design met internationale allure

Meubilair dat recht uit het hart komt. Zo laten de designmeubelen van Andersen Furniture zich het beste omschrijven. Ontworpen met passie en liefde voor het vakmanschap. Eigentijdse, maar tijdloze meubels voor moderne werkomgevingen. Door nieuwsgierig te blijven, innovatief te denken en oog te houden voor traditie, lukt het hen onderscheidende collecties te creëren waarin je modern, minimalistisch Scandinavisch design gecombineerd ziet met internationale allure.

Duurzaam en tijdloos

Bij Andersen geloven ze in tijdloos meubilair dat generaties lang meegaat. Zowel qua kwaliteit als qua design. Het Deense bedrijf werd in 1916 opgericht door meestermeubelmaker I.C. Jensen. In de loop der jaren groeide de onderneming en ontstonden er samenwerkingen met gerenommeerde architecten. Tegenwoordig staan de broers Andersen aan het roer, samen met Poul Frandsen. Zij zetten de exclusieve en ambachtelijke traditie voort en focussen op een gezonde balans tussen een goede werkomgeving, sociale verantwoordelijkheid en milieuvriendelijke productie. Al meer dan 100 jaar worden de meubels met de hand gemaakt.

Minimalistisch modernisme

De collectie omvat tafels, stoelen, opbergmeubels, softseating en klein meubilair. Stuk voor stuk architectonische pareltjes die een ruimte karakter geven. Zo hebben de kenmerkende boekenkasten al heel wat harten veroverd, vergaderen velen aan de unieke Space conferentietafel en beleven werknemers en restaurantbezoekers uren zitplezier op de AC2 en de TAC stoelen.

Design

Minimalistisch modernisme dat zich uitstekend laat combineren met andere merken in ons portfolio, zoals Randers +Radius. Neem voor alle designproducten eens een kijkje op hun eigen website.

TAFELS

Overzicht

BANKEN

Overzicht

STOELEN

Overzicht

ACCESSOIRES

Overzicht

OPBERGERS

Overzicht

KLEINE MEUBELS

Overzicht

Download Area 

DWG tekeningen

Brochure

h

Prijslijst

Foto's

Wil je beschikken over bovenstaande gegevens? Vul dan dit formulier in en krijg toegang.

10 + 4 =