013–8503810 [email protected]

Change. Adapt. Attach….. Repeat!

APTO is Portugees voor verandering en aanpassing, een naam die meteen de essentie van het unieke concept omvat. Met APTO is het mogelijk om je individuele werkplek te veranderen, aan te passen en te personaliseren. Hoe vaak je maar wilt. Of je nou een rustige plek wilt creëren, eentje die creativiteit aanmoedigt, of op zoek bent naar een ‘thuisgevoel’: met APTO komen persoonlijke behoeften tot leven. En het mooie is: door de eenvoudige montage zet je in no-time je wensen om in actie. Zo heb je voor de Clamp collectie niet eens gereedschap nodig.

Modulair concept

Als we APTO enkel omschrijven als een designcollectie, doen we het merk tekort. Het is een mindset, een ontwerpfilosofie, die een einde wil maken aan de afvalberg. Te mooi om waar te zijn? Toch niet, want met APTO kun je steeds weer opnieuw ontwerpen en vormgeven. Alle collecties zijn multifunctioneel of modulair. Het Deense label transformeert traditionele kantooroplossingen en verbindt functie, esthetiek en duurzaamheid. Dat proces begint al vroeg in de ontwerpfase. Bijvoorbeeld met de materiaalkeuze, die de levensduur van het product bepaalt.

Conceptueel versus visueel

Het ontwerp is in handen van het gerenommeerde designerbureau Hans Thyge & Co., dat nauw samenwerkt met PJ Production, de fabrikant. Milieubewuste visionairs, die een aanpasbare werkomgeving nastreven.

Design

Het designuniversum van APTO combineert zowel het conceptuele als het visuele. Ze streven naar tijdloze ontwerpen, maar wel met een karakteristieke stijl die zich uit in opvallende kleuren, organische vormen en functionele kenmerken. Wil je een echte eyecatcher? Met APTO integreer je planten en bloemen in je werkplek. Dat is ook nog eens goed voor het geluidsniveau, zorgt voor minder kooldioxide en verhoogt de luchtvochtigheid.

CLAMP

Overzicht

ADAPT

Overzicht

FELT

Overzicht

Download Area 

DWG tekeningen

Brochure

h

Prijslijst

Foto's

Wil je beschikken over bovenstaande gegevens? Vul dan dit formulier in en krijg toegang.

9 + 14 =