013–8503810 [email protected]

Alle merken

1+1+1+1+1+1=7

Onze merken? Daar staan wij pal achter. Ze vertegenwoordigen toonaangevend, Scandinavisch design met de beste functionaliteiten. Ons merkenpakket heeft een aanvullend karakter, wat zorgt voor een sterke synergie. Ieder concept is uniek, maar het geheel is meer dan de som der delen. Voor een juiste zit- en sta positie combineert u de dynamische zitoplossingen van ONGO met de werkplekken van SiS Ergo. Is er behoefte aan meer comfort en privacy? Met de Cocoon van Skipper creëert u een ‘eigen ruimte in de ruimte‘, om even helemaal los te komen van de werkplek.

Andersen

Deens design met internationale allure
Meubilair dat recht uit het hart komt. Zo laten de designmeubelen van Andersen Furniture zich het beste omschrijven. Ontworpen met passie en liefde voor het vakmanschap. Eigentijdse, maar tijdloze meubels voor moderne werkomgevingen.

Andersen

APTO

Change. Adapt. Attach….. Repeat!
APTO is Portugees voor verandering en aanpassing, een naam die meteen de essentie van het unieke concept omvat. Met APTO is het mogelijk om je individuele werkplek te veranderen, aan te passen en te personaliseren. Hoe vaak je maar wilt en met de juiste uitstraling.

ONGO

ONGO
Zitten is het nieuwe roken. Terwijl in onze samenleving mobiliteit, verandering en versnelling centraal staan, bevinden wij onszelf steeds vaker in een zittende positie. Dit brengt onze gezondheid in gevaar. De actieve zitoplossingen van ONGO, zoals de balanskruk, voegen gezondheid en beweging toe aan een zittende werkdag.

SiS Ergo

Pioneer op het gebied van ergonomische werkplekken. De in hoogte verstelbare bureaus en vergadertafels dragen bij aan een actieve, gezonde werkhouding. Sis Ergo combineert Deens vakmanschap, met een clean en functioneel design dat zich naadloos laat integreren in elk type interieur.

Randers + Radius

Randers + Radius
Innovatief, duurzaam en tijdloos design: dat zijn de speerpunten van Randers + Radius. Ze ontwerpen hun designmeubelen in samenwerking met Deense toparchitecten die steeds opnieuw vorm en materiaal uitdagen. Een succesformule zo blijkt, want de Deense meubelfabrikant sleepte al vele internationale prijzen in de wacht.

Skipper Furniture

Skipper Furniture
Skipper Furniture staat voor comfort, design en flexibiliteit. Het bedrijf is in 1955 opgericht en produceert sindsdien, al twee generaties lang, zitmeubelen volgens de Deense Design traditie. Stoelen, sofa’s, daybeds en de unieke Cocoon chair, waarmee u een geborgen plek met privacy creëert.