013–8503810 [email protected]

Historie Ongo

Reeds in 2009 ontdekte Eberhard Lenz, de geestelijk vader en oprichter van ONGO, dat er eigenlijk geen goede dynamische zitoplossingen op de markt waren. Eigenlijk ontbrak het de bestaande producten altijd aan feedback. Daarop heeft Eberhard de ONGO®Classic ontworpen: een rollend balletje in een knikkerbaan dat laat weten, of je op een juiste manier beweegt. Ook door een karakteristieke, gebolde voetplaat die je nu weer terugziet bij bijna alle ONGO® dynamische zitkrukken.

Zet ons in beweging!

In het huidige moderne leven draait alles om mobiliteit, verandering en versnelling. Rondom ons heen is alles in beweging. Alleen wijzelf bevinden ons steeds vaker in een zittende positie. Met negatieve gevolgen voor de gezondheid, want als mens zijn wij juist gemaakt om te bewegen. Wat zijn nou de opties om de broodnodige beweging in ons dagelijks leven terug te brengen? Op een prettige en op een leuke manier? Dit drijft ons om nieuwe producten en trainingsprogramma’s te ontwikkelen.

Neem plaats…

Ontdek de persoonlijke en economische voordelen van actief zitten met ONGO®.

…en blijf in beweging

De balanskrukken en de zit-sta hulpen van ONGO® voegen beweging en gezondheid aan het zitten toe. Ze geven de gebruikers hierbij waardevolle feedback – door de geïntegreerde kogelbaan, door de gevormde schaalvoet of de door flexibele zitting en staander.

 

7 redenen voor aktief zitten met ONGO®

  • Zorgt voor meer beweging en de juiste gezonde houding
  • Stimuleert en versterkt de rugspieren
  • Activeert de stofwisseling en bevordert de doorbloeding
  • Licht van gewicht en veelzijdig toepasbaar
  • Bevordert motivatie en productiviteit
  • Geeft plezier en is ook geschikt voor privégebruik
  • Overtuigend door onderscheiden(d) design en de kwaliteit

ONGO® Sitting

ONGO® Kit

ONGO® Balance Board

Download Area 

DWG tekeningen

Brochure

h

Prijslijst

Foto's

Wil je beschikken over bovenstaande Ongo gegevens? Vul dan dit formulier in en krijg toegang.

2 + 11 =