013–8503810 [email protected]

“Met ons merkportfolio kunnen wij voldoen aan de eisen en wensen van morgen”

Jaap Moejes, eigenaar

Twee decennia lang deed ik ervaring op bij projectinrichters en bij een tweetal grote fabrikanten van design projectmeubilair. In 2015 was de tijd rijp om Office Elements op te richten. Nog elke dag krijg ik energie van de ondersteunende rol die ik heb bij het creëren van inspirerende en gezonde werkomgevingen.

Want een fijne werkplek draait om zoveel meer: het faciliteert mensen om het beste uit zichzelf te halen en draagt bij aan het verhogen van het werkgeluk, wat een positieve invloed heeft op de productiviteit en het ziekteverzuim.

Een ideale kantoorinrichting geeft een gevoel ‘thuis’ te komen en past bij het DNA van de organisatie. Tegelijkertijd moet het een functionele, ergonomische en dynamische omgeving zijn. De fysieke en mentale gezondheid van de werknemers komt steeds meer op nummer één te staan. Wij hebben ons merkenpakket dan ook samengesteld met kwaliteit, duurzaamheid, innovatie, functioneel design en authenticiteit als kernwaarden. Dit maakt dat we in kunnen spelen op de eisen en wensen van morgen.

Over ons
Wat u van ons kunt verwachten? Een open, transparante en persoonlijke aanpak. Hoewel wij heel graag out of the box denken en onze producten graag de hemel in prijzen, zijn wij als zakenpartner meer zo van: “Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.” Betrouwbaar, no nonsense en geen grootspraak. Wij zetten ook bij onze relaties graag in op duurzaamheid. Hoewel wij niet op de stoel van de architect of projectinrichter gaan zitten, zien we onszelf wel als een bekwame teamplayer: met onze vak- en productkennis vervullen we graag een adviserende rol. Om zo, gezamenlijk, ergonomische werkomgevingen te kunnen creëren waar de eindgebruiker en de werknemers trots op zijn!

Onze vertrouwde merken

Ieder uniek in zijn soort, maar met een sterke synergie.

Wij staan daarom klaar om u te ondersteunen in de juiste invulling voor uw inrichtingsproject!

Wilt u meer informatie over één van onze merken of producten?

Klik op een van onze merken hieronder

over ons andersen
over ons apto
ongo

Vereniging van Interieur Importeurs en Agenten

OFFICE elements is aangesloten bij VIIA

Zit- sta werkplekken

Dynamische zitoplossingen