013–8503810 [email protected]

EEN PIONIER

Al meer dan een halve eeuw is SiS Ergo een pionier op het gebied van het ontwerpen en produceren van ergonomische oplossingen voor de werkomgeving, met het Deense design concept als uitgangspunt. Hun producten integreren naadloos in ieder type interieur door het minimalistische design en hun vele functionaliteiten.

Zit-sta meubilair kent grote voordelen voor de gezondheid. SiS_Ergo is dan ook trots om te kunnen samenwerken met bedrijven en organisaties die zorgen voor het welzijn van de medewerkers. Het creëren van inspirerende en flexibele werkplekken, zorgt voor maximale productiviteit!

WERELDWIJDE PRODUCTIE

SiS is onderdeel van een internationale opererende Deense groep met productie- en distributiefaciliteiten in Denemarken, Polen en in het Amerikaanse New Hampshire. Ze maken gebruik van de modernste apparatuur en waarborgen de hoogste kwaliteit in afwerking van hun producten.

ERGONOMIE en GEZONDHEID

Het postuur van mensen is zo verschillend, dat een standaard werkplek niet voor iedereen geschikt is. Zitten aan een te lage of te hoge werkplek beïnvloedt het concentratievermogen. Mensen zijn gezonder en productiever, als ze werken aan comfortabele en flexibele werkplekken. Dit stimuleert het bewegen en de energieke balans.

Waarom SiS Ergo?

De verstelbare werkplekken voldoen aan de eisen van alle medewerkers.

KWALITEIT
Deze producten zijn met aandacht ontworpen, met zorg geproduceerd en door en door getest.

MILIEUBEWUST
Het merk werkt aan werkplekoplossingen die instelbaar zijn zonder elektriciteit. Indien er wel elektrische oplossingen nodig zijn, zijn deze vrij van PVC en zeer laag in energieverbruik.

SiS Ergo
SiS Ergo

Download Area 

DWG tekeningen

Brochure

h

Prijslijst

Foto's

Wil je beschikken over bovenstaande gegevens? Vul dan dit formulier in en krijg toegang.

7 + 7 =